Суперакція на ламінат: 

плінтус та підкладка в подарунок!

Як придбати класний ламінат за найнижчою ціною? - Це питання бентежить кожного другого покупця підлоги.

І раз Ви читаєте цю статтю - тоді, скоріше за все, і Вас також.

Справді, кому б не хотілося "сходу" знайти супер-пропозицію (значно нижче існуючих ринкових цін) і швидко придбати якісний ламінат за найкращою ціною?

Але чи всім так щастить? - я гадаю одиницям. "Обхід" магазинів може зайняти дуууже багато часу. І далеко не факт, що знайдеться якась справді супер-пропозиція - в кращому разі просто хороша ціна.

Однак Вам таки пощастило!

На увесь асортимент ламінату в магазині "Файна Підлога" діє справжня суперакція - при покупці ламінату, плінтус та підкладку Ви отримаєте БЕЗКОШТОВНО.

Повторю - акція розповсюджується на ВЕСЬ асортимент ламінату. Не на декілька нікому не потрібних позицій, які необхідно терміново збути. Ні! - все по-чесному. Прийдіть і самі переконайтесь.

Суть акції проста - плінтуса (в метрах погонних) та підкладки (в метрах квадратних) Ви отримаєте рівно стільки ж, скільки придбаєте ламінату. Все, що вище цієї цифри - вже оплачується.

Що саме Ви отримаєте?

По-перше, класичний пластиковий плінтус (висота 55-60мм.) з кабель-каналом та еластичними краями. На Ваш вибір надається 4 різних виробники та 148 різноманітних декорів. Підібрати потрібний колір Вам буде зовсім не складно!

По-друге, універсальна листова підкладка товщиною 3мм. - сама розповсюджена та "ходова" підкладка під ламінат на даний момент.

З асортиментом ламінату Ви можете частково ознайомитися прямо тут на сайті. Втім, на даний момент, тут представлена лиш приблизно третина з усього того, що є в магазині. Тому запрошую Вас відвідати магазин "Файна Підлога" за адресою - м. Рівне, вул. Грушевського 41.

>